Wat kun je verwachten bij verkoop?


Stap 1: Kennismaken en waardebapling 

Elkaar leren kennen, laten we daar mee beginnen. Wij zijn benieuwd naar waarom jij je woning wil verkopen en wat je wensen zijn. Je maakt kennis met jouw makelaar die een uitgebreide uitleg geeft over het verkoopproces. Na het bezoek ontvang je de volgende werkdag gratis en vrijblijvend een waardebepaling met advies.


Stap 2: Verkoopadvies    

Uiteraard wil je een goede prijs voor je woning. Naar aanleiding van de waardebepaling geven wij geven verkoopadvies en bespreken hoe de woning het best en snelst verkocht kan worden. Zo wordt een verkoopplan opgesteld, waarna jij bepaalt of je het ermee eens bent en we over kunnen gaan tot verkoop.

Stap 3: De tweede afspraak

Tijdens de tweede afspraak bespreken we de documenten voor de verkoop, doen we de opname van jouw woning en geven we styling advies zodat jouw woning goed op de foto staat!

Stap 4: Afspraak met de fotograaf

Als de strategie bepaalt is, dan is het tijd om foto’s te maken. De fotograaf zal langskomen om de perfecte foto’s, video’ s en 360 graden foto’s te maken van jouw woning.

Stap 5: Presenteren zodat niemand het kan negeren

We gaan online op Funda, websites en Facebook! Dat betekent dat echt alles uit de kast wordt gehaald. Professionele foto’s van jouw woning met een sterke verkooptekst, 360 graden foto’s en misschien zelfs een video op social media en websites waaronder Funda. Jouw woning krijgt een eigen marketingplan, plattegronden en een eigen online en offline brochure.

Stap 6: Even gluren 

De advertenties en presentaties hebben gewerkt, potentiële kopers hebben zich gemeld voor een bezichtiging! Het professioneel begeleiden van de bezichtigingen is van groot belang voor een spoedige verkoop. Potentiële kopers hebben vaak een fulltime baan, daarom bieden wij ook de mogelijkheid om ‘s avonds en in het weekend te bezichtigen! Na elke bezichtiging nemen wij contact met je op, om te laten weten hoe het is gegaan

 

Stap 7: De onderhandeling 

Iemand is verliefd geworden op jouw woning! En nu? Villex begeleidt de onderhandeling en zorgt niet alleen voor de beste prijs, maar houdt ook rekening met de overige voorwaarden die van belang zijn.

 

 

 

Stap 8: Ondertekenen van de koopovereenkomst

Wij stellen de koopovereenkomst op, vervolgens tekenen de koper en de verkoper  de overeenkomst bij Villex op kantoor. Beide partijen ontvangen een kopie. Villex begeleidt het volledige traject tot en met de juridische levering en bijbehorende nazorg.

Stap 9: Naar de notaris

Wij zorgen dat de notaris de stukken op tijd ontvangt. Voor de juridische overdracht doet Villex samen met de koper en verkoper nog een laatste woninginspectie. Indien gewenst gaan wij met je mee naar de notaris. Het is nu officieel: jouw huis is verkocht!


Villex Wonen
1e Barendrechtseweg 46
2992 XC BARENDRECHT
Telefoon: 088-5320000
E-mailadres:
 
 
 
Persoonlijke gegevens
*
*
*
*
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.