Jouw woning snel verkocht!

Wij hebben het wel eens vaker gedaan... en dat betekent dat wij precies weten hoe de woning het snelst verkocht kan worden tegen de beste voorwaarden! Om erachter te komen wat je van ons verwacht en om elkaar beter te leren kennen, komen wij graag even op visite. Vanaf de kennismaking krijg je een eigen makelaar, omdat je recht hebt op een persoon die jouw woning het beste kent. Je kunt hierbij kiezen uit het basis- en premiumpakket en optioneel Funda extra´s toevoegen om online nóg meer op te vallen. 

> Geen opstartkosten

Opstartkosten zijn vaste kosten die worden gerekend voor het presenteren van jouw woning op Funda en andere media. Deze advertentiekosten betaal je bij ons pas achteraf, wanneer je woning is verkocht en jij dus ook zeker weet dat de advertenties hebben gewerkt!

> Niet lullen maar poetsen

Doen wat je verwacht, maar dan nog een beetje extra. Wij nemen daadwerkelijk al het werk uit handen, bezichtigen ook ’s avonds en in het weekend en zijn altijd bereikbaar. 

> Gratis waardebepaling

Om een nauwkeurig beeld te krijgen van de verkoopwaarde ontvang je na de kennismaking kosteloos en vrijblijvend een waardebepaling en verkoopadvies van jouw makelaar.

> Facebook advertenties

De markt heeft een enorme online potentie, op social media hebben wij dan ook maar één doel: jouw woning promoten! Wij koppelen de juiste doelgroep aan de advertentie op Facebook en zullen de resultaten met je delen. Het mooiste van alles… je krijgt de advertenties van ons cadeau. Klein gebaar met een groot resultaat.

> Uniek marketingplan

Bij elke woning hoort een andere doelgroep en dus ook een andere aanpak! Daarom maakt Villex ook voor jouw woning een plan, zodat de woning bij de juiste (potentiële) kopers onder de aandacht wordt gebracht. Hierbij maakt Villex onder andere gebruik van mailings, online en offline advertenties en een professionele verkoopbrochure.

Download hier onze brochure. 

 

Villex Wonen
1e Barendrechtseweg 46
2992 XC BARENDRECHT
Telefoon: 088-5320000
E-mailadres:
 
 
 
Persoonlijke gegevens
*
*
*
*
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.