Contact

Villex Wonen B.V.

Villex Wonen B.V.

1e Barendrechtseweg 46 2992 XC BARENDRECHT
Villex Wonen is gecertificeerd makelaar & taxateur en is aangesloten bij brancheorganisatie VBO & het NWWI. Villex verkoopt, taxeert en verhuurt woningen in omgeving Barendrecht en is tevens ook aankoopmakelaar. De makelaardij wordt gerund door vier jonge dames. De dames van Villex aan het woord:

Jessica Blom, manager makelaardij: Ons team is erg gedreven en wij werken alle vier met veel energie en enthousiasme. Als makelaar in Barendrecht richten wij ons op de omgeving, zo zijn wij onder andere actief in oud- en nieuw Barendrecht, Rotterdam, Rhoon en Portugaal. De kracht van Villex zit volgens Jessica in het brede dienstenpakket, alles is mogelijk en het pakket kan naar wens van de klant worden samengesteld.

Marja Blokland, makelaar: Dat maakt mijn werk ook zo leuk! Als team hebben wij één doel en dat is zo veel mogelijk van het werk uit handen nemen. Zo zorgen wij voor een snelle verkoop van jouw woning, dit uiteraard wel tegen de beste voorwaarden en geven wij je als aankoopmakelaar extra zekerheid bij de koop van jouw droomwoning.

Jamie van Zanten, vastgoedadviseur: Realistisch adviseren waarbij de opdrachtgever centraal staat is voor ons de standaard. Een afspraak is een afspraak en wij vinden het nakomen daarvan heel belangrijk. Schakel je Villex Wonen in, dan kun je rekenen op duidelijkheid, transparantie en een flinke dosis energie! Ook voor de verhuur kun je terecht bij Villex.

Leonie Kroon, verhuurmakelaar: De markt voor verhuur is erg goed in deze regio, voor iedere woning weet ik snel de juiste huurder te vinden. Wij verhuren aan particulieren, maar ook aan expats of voor bedrijfshuisvesting. Voor elke woning bepalen wij met de klant de juiste doelgroep. Het leukste is als je een opdrachtgever blij kunt maken met een betrouwbare huurder, en een goede huurder blij kan maken met een fijn thuis!

Aanbod van Villex Wonen B.V.

Uitgelicht

Recent bekeken